Bo LKV Espoo

Kerrostalo | 2 h, kk, kph / wc (yj. 2h + kk)

Kirstintie 16, Suvela, Espoo

Hinta

118 000 €

Koko

51,5 m²

Vuosi

1973

Kaikki on uutta! Jopa pintaa syvemmältä! Tämä koti on kokenut todellisen muodonmuutoksen. Asunto on purettu kalusteiltaan ja pinnoiltaan betoniin asti. Vain makuuhuoneen kaapiston runko on muisto menneestä. Kylpyhuone on rakennettu uudestaan seiniä myöden, trendikäs keittiö kalusteineen ja koneineen uusittu, kuten myös vesi- ja viemäriyhteet, samoin sähköryhmäkeskus ja kaapelointi, kaikki valaisinpistokkeet ja pistorasiat on uusittu, asennettu LED-valot ja valaisinkiskot sekä paljon muuta. Niin kylpyhuone- keittiö- kuin sähköremonteissa on otettu jo huomioon mahdollisesti tuleva linjasaneeraus ja asennettu mm. vesimittarivalmius. Kaikkiin remontteihin löytyy dokumentit ja tarkastukset on hoidettu teknisen isännöinnin toimesta. Turvallinen ostos siis. Tien toisella puolella on koulut ja päiväkodit ja alueella hyvät liikenneyhteydet. Bussi kulkee Kirstintietä talon vierestä ja Tuomarilan juna-asemalle on vain kilometrin kävelymatka. Kauppakeskuksetkin kävelyetäisyydellä. Liikkuminen ja asioiminen on helppoa ja vaivatonta kattavien lähipalveluiden ansiosta. Enää ei tarvitse kuin muuttaa tähän uudistettuun ja moderniin kotiin ja alkaa nauttia asumisen mukavuudesta. Olethan pian yhteydessä sopiaksesi ajan yksityisnäytölle. Myynti ja esittelyt: CHRISTINA TAPOJÄRVI LKV, LVV, KIAT, SISUSTUSSTAILAAJA, PARTNER SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä 044 977 7764 | christina@bo.fi MUTKATONTA ASUNTOKAUPPAA ASIANTUNTEVALLA JA NAPAKALLA OTTEELLA. Mielelläni autan sinuakin kodinvaihdossa yli 17 vuoden vankalla kokemuksella. Olethan yhteydessä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21132392
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, kk, kph / wc (yj. 2h + kk)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51,5 m²
Kokonaispinta-ala
51,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

118 000,00 €

Velaton hinta

118 000,00 €

Neliöhinta

2 291,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

306,67 € / kk

Pääomavastike

89,64 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

396,31 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta. Autopaikka kylmä 10 €/kk, lämmin 20 €/kk (ulkopuolinen). Hallitukselle on myönnetty valtuudet tarvittaessa kahden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen taloustilanteen mukaan. Valtuus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tehdyt remontit
2024:
Asbestitutkimus (Purettavan kph:n muovimatto sisälsi asbestia, ei muita löydöksiä.)
Asbestipurku ja sisäilmamittaus (Valtuutettu toimija poisti maton ja lopuksi mitattiin sisäilman pitoisuudet: huoneistossa ei ole asbestia purun jälkeen.)
Sisätilan purku - seinät, katto ja lattia betonipinnalle (Ml. kph kokonaisuudessaan, vanhojen päällysteiden (lattiamatot, tapetit), kiintokalusteiden (mm. keittiö, pl. mh:n kaappien rungot) ja ei-betonisten sisäseinien poisto.)
Betonipintojen tasoitus, märkätilassa märkätilatuotteilla (Tässä kohtaa kohteen valvonnan alkutarkastus.)
Kondenssiveden esto (LVI-suunnitelmaan liittyen: pienemmässä tekniikkakuilussa menevä kattovesien viemäri on eristetty kondensoituvan veden muodostumista vastaan kaksinkertaisesti: Tikkurilan Grafotherm -lioksella ja solukumilla.)
Uudet vesi- ja viemäriyhteet (Mahdollinen taloyhtiön linjasaneeraus ei edellytä kph:n purkamista, tarvittava purkutyö on rajattu tekniseen kuiluun, johon pääsemiseksi keittiössä on tehty järjestely.)
Kph:n märkätilarakentaminen Kiilto -tuotejärjestelmällä (Kohteen valvonnan tarkastus todentanut, että märkätilan vesieristys on vaatimusten mukainen.)
Kph:een tehty varaus huoneistokohtaisen vesimittarin asennukselle.
Keittiön vesieristäminen (Keittiössä on vaatimuksiin nähden kaksinkertainen vesieristys: vesipisteiden takana märkätilamatto ja läpivientien tiivistykset + vuotokaukalot
Uusi sähköryhmäkeskus ja kokonaan uusi kaapelointi (Huoneiston ryhmäkeskus ja kaapelointi vastaa tasoa, joka mahdollisessa linjasaneeauksessa uusitaan - huomattavaa kuitenkin, että uudistus ulottuu koko huoneistoon.)
Sähkökalusteiden uusiminen (Kaikki valaisinkytkimet ja pistorasiat uusittu (valmistaja Schneider), asennettu LED-valot eteiseen, kph:een ja keittiöön. Oh:ssa ja mh:ssa valisinkiskot, 6 (kuusi) LED-spottia kuuluvat kauppahintaan.)
Seinien ja kattojen maalaus (pl. kph), lattialaminaatin asennus (pl. kph) (Keittiössä kostean tilan maali, lattialaminaatin kuosi vaalea tammi.
Uusien keittiökalusteiden asentaminen (IKEA).
Uusien kodinkoneiden asentaminen keittiöön (Gram: integroitu apk ja uuni, Bosch: integroitu mikro, AEG: induktioliesitaso, Savo: kalusteeseen integroitu liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, UPO: jää-/ pakastinkaappi.)
Kph:n kalustaminen uusilla tuotteilla. (Oras-vesikalusteet, IKEA peilikaappi/ allaskaappi (kelluva), Ensto-lattialämmitys, Devi-lämmityksen ohjaustermostaatti, IDO -seinä-WC/ kelluva, Hietakari Savu -turvalasi suihkuseinä 70 cm.)
Mh:n kaapistojen uudistaminen. (Uudet ovet, hyllyt ja verkkokorit. Sisäpuolen maalaus.)
Ovet. (Uudet kphn ja mhn ovilevyt, karmit ja painikkeet.)
Kaikki listoitukset uusittu.

Lopputarkastettu 8.5.2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Työtasot: Vahattu liimapuulevy (leppä).
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: muu
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
bidee-suihku, vesilämmitteinen pyyhepatteri
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki Lehtisalo Annika, p. 010 327 6418, annika.lehtisalo@braleva.fi
Huolto
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkiläntie 7 00210 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 26

Tehdyt remontit
1992 Vesikatto korjattu
1993 Elementtisaumat uusittu
2003 Julkisivunperuskorjaus:elementtisaumat,ikkunoiden kunnostus, julkisivun maalaus, linjasäätöventtiilit, runkovesiputkien kunnostus.
2004 Lämmön siirrin
2007 IV- koneenkorjaus, käyttövesipumppu uusittu, liikehuoneiston peruskorjaus, patteriventtiilit vaihdettu, perussäätö
2009-2010 Salaojat
2010 Pelastustie ja jätekatos rakennettu, pihakorjaus
2012-2013 Kylmäkellarin komeroiden purku, käyttötarkoituksen muutos,
2012 Ikkunoiden, parvekkeiden ja vesikaton kuntotarkastus, Ekonor-lämmönvahti asennettu
2014 Julkisivujen kuntotutkimus, Kattoluukkujen huoltomaalaus, Kiertovesipumpun uusinta, Kuivaushuoneen puhaltimen kenno uusittu, Lämmitys-, vesijohto- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimus, Parkkiruutujen maalaus, Sähköjärjestelmän kuntotutkimus
2015 Ikkunoiden, parveke-ja pääovien parveketaustaseinien ja pääovien katosten uusimis urakan suunnittelu, IV-kanaviston tarkastus ja puhdistus sekä mittaus ja säätö, Kylmävesijohtojen venttiililiitoskohdissa havaittujen vikaantumien korjaus, Vesikalusteiden huoltotarve- ja vuototarkastus ja tarkastuksessa ilmenneiden vikojen ja puutteiden korjaukset
2016 - 2016 Kylpyhuonekorjaus A 12
2016 - 2017 Sisäänkäyntikatokset A- ja B-rappujen katokset uusittu, kerhotilan ja pyöräkellarin sisäänkäynteihin rakennettu katokset
2016 Hissien kuntotarkastus, Ikkunoiden, parveke- ja pääovien: sekä parveketaustaseinien uusinta, Ilmanvaihtokoneiden uusinta, Kattokuntotarkastus, Savunpoistokuvut asennettu
2017 Hissikorjauksia B-rappu (VS3368) kannatinköysien uusinta, A- ja B-raput liukupintojen uusinta, Kameravalvonnan asennus, yhtiön jätehuoneen ja yhteisille piha-alueille pyöräkellarin sekä rappukäytävien ovien edustoille, Lukituksen uusinta Abloy Sento -järjestelmään, Talon alasokkelin ja pyöräkellarin maalaus
2018 Turvavarusteiden kiinnityspisteiden (4 kpl) asennuskatolle:
2019 Hissikorjauksia:A-rappu:Korinlattiamatonuusinta. B-rappu: Kerrosjakajan levy ja koskettimet uusittu.
2021 A-rapun savunpoistoluukun sähköistys. Saunan kiukaan uusinta. Pyykinkuivauspuhaltimen uusinta.
2022 Pihaa kiertäneen raja-aidan poisto, Kurtturuusujen poisto, Käsijohde B-portaan edustan kulkuväylälle.
2023 Saunan lauteiden uusinta.
2023 Hissikorjauksia: B-rappu (VS3368) korin lattiapinnoitteen uusinta, A-rappu (VS3367) korin ja kuilun pieliraon korjaus.
2023 Väestönsuojan tiiveyskoe ja varusteiden päivitys.
Tulevat remontit
2024 Ikkunoiden korvausilmasuodattimien vaihto
2024-2025 Huoneisto-ovien uusinta ja yleisten tilojen maalaus
2024-2029 Julkisivujen ja parvekkeiden peruskorjaus
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 5.6.2029.
Tontin koko
2 510 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Suvelankulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikoista yksi on inva-paikka taloyhtiön tontilla ja 22 paikkaa rasiteoikeuksilla (17.4.2010) kortteli 8 LPA:t tontilla numero 7.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Suvela, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Christina

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.