ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 2h, avokeittiö, kph, s, lasitettu parveke

Hitsaajankatu 13 C, Herttoniemenranta, Helsinki

Hinta

285 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

2007

Erittäin valoisa kaksio palveluiden lähellä Herttoniemenrannassa! Oma sauna ja tilavaa lasitettu parveke sisäpihalle lisäävät asumismukavuutta. Sijainti mitä parhain: metrolle kävelee 5 min ja S-Market ihan vieressä. Merellinen Herttoniemenranta on Helsingin halutuimpia asuinalueita. Hertsin palvelut ovat kattavat ja kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä taikka omalla autolla liikkuessa ovat erinomaiset. Meri ja uimaranta talviuintipaikkoineen ovat aivan vieressä. Useita päiväkoteja, leikkipuisto ja koulut ovat myös kävelyetäisyydellä. Herttoniemen kartanon suuri kartanonpuisto on ihastuttava paikka lenkkeilyyn tai vaikkapa piknikille. Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk+s. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Helin Ranne helin.ranne@roof.fi 040 7765 893 OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English or in Estonian. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9931099
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avokeittiö, kph, s, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

285 000,00 €

Velaton hinta

285 000,00 €

Neliöhinta

5 816,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

330,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

330,75 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

19.6.2023 varsinaisen yhtiökokouksen päätöksiä: Merkittiin tiedoksi hallituksen päätös, jonka mukaan vastikkeiden ja toistuvien käyttökorvausten maksupäivä on kuukauden 5. pankkipäivä. Päätettiin valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään tai jättämään perimättä enintään 2 kuukauden hoitovastikkeet. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden lainaosuussuorituksien kertamaksuosuuksien määrällä.

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiöllä limiittitili 65000 euroa ( 17871,70 euroa käytetty 31.03.2023) ja vastiketili 10 000 euroa. Yhtiön osakeluettelo on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään, osakekirja on paperinen. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. 21§ Kunnossapitovastuu Osakkeenomistaja vastaa ilmalämpöpumpun kunnossapidosta ja sen puuttellisuuden tai vian yhtiön rakennukselle aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi pumpun yhtiölle aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista, kuten esimerkiksi pumpun purun ennalleen saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman kunnossapitotoimenopiteen yhteydessä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Taloyhtiö on siirtynyt sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Kaupanteon/muun omistajavaihdoksen yhteydessä asiakirjat tulee toimittaa Maanmittauslaitokselle osakeluetteloon merkitsemistä varten. Vastikevelvoitteiden siirtämiseksi uudelle omistajalle kauppakirja/muu saantoasiakirja tulee toimittaa isännöitsijätoimistoon.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitysjärjestelmä: kaukolämpö. Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappipakastin Sähköliesi Keraaminen liesitaso SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys Suihkukaappi Pystykaappi SEINÄT: kaakeli LATTIA: Laatta
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Kiuas, lauteet SEINÄT: Paneeli LATTIA: Laatta
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Helsinki Oy Bulevardi 3 B, 6. kerros 00120 Helsinki Isännöitsijä Petri Ruohonen 0104116708 00100
Huolto
Kiinteistöhuolto MAK Oy Sompiontie 1 00730 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autohallipaikkojen lunastusoikeus ensisijaisesti osakkailla ja toissijaisesti yhtiöllä. 8§ Lunastuslauseke Jos yhtiön osakkeet nrot 138441-148551 (autohallipaikat ) siirtyvät muualta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle omistajalle, siirron saajan on viipymättä ilmoitettava siitä hallitukselle. Tarkemmat tiedot yhtiöjärjestyksestä.
Muuta: Monitoimitila, kuivaushuoneet, väestönsuoja/irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarastot sekä jätehuone.
Kuntotutkimukset: Kiinteistön kuntoarvio (RS15)
Kuntotutkimus tehty: 2022
Tehdyt remontit
2022 Parvekelasien huolto ja korjaus 2022 Kaikkien palovaroittimien vaihto 2021 A16 märkätilan saneeraus 2020 Ulkovalojen uusiminen 2019 IV-takuuhuolto 2018 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö 2018 Parvekkeiden vesivaurioiden korjaus 2016 Kuntoarvio ja PTS 2014 Parvekelasien huolto 2014 Märkätilojen tarkastukset 2013 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
Tulevat remontit
Julkisivut Elastisen saumojen uusiminen 2024–2027 Pohja- ja tonttiviemärit Huuhtelu ja kuvaus 2023 Salaojat Huuhtelu ja kuvaus 2023 Sähköjärjestelmät Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen 2023–2027

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, aikataulusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
2 541 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava. HERTTONIEMEN ALUESUUNNITELMA 2020-2029
Lisätietoja aluesuunnittelusta:
Helsingin kaupunki puh 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
161 188,99 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki.
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2065

As. Oy Helsingin Fortuna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alueella on useita kauppoja, ravintoloita, apteekki, kauneushoitola. ym. Kauppakeskus Hertsi on noin 400m päässä, kauppakeskus Redi on noin 5 km ja kauppakeskus Itäkeskus noin 5 km päässä.
Liikenneyhteydet
Herttoniemen metroasemalle n. 300m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vaan erillisillä osakkeilla.
Autopaikkojen latausvalmiuden rakentamishanke on valmistunut 2023. ARA on tukenut rakentamista 438,86 eurolla autopaikkaa kohti. Lopullinen kustannus autopaikan osakkaille hankkeesta on noin 500 euroa autopaikkaa kohti, joka rahoitetaan niin, että nyt hankkeen rahoittamiseksi otettu limiittilaina muutetaan ja jyvitetään pääomalainaksi ylimääräisen yhtiökokouksen 10.3.2022 päätöksen mukaisesti, vain autopaikkaosakkeille, autopaikkojen kappalemäärän suhteessa, tasajaolla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ranne Helin

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.